30.00 RON Transport marfa si mutari Cluj Napoca

Data publicării: Martie 22, 2018
 • Locaţie: Cluj Napoca, Cluj, Romania

Oferim o gama variata de SERVICII TRANSPORT MARFA cu autoutilitare de 3,5 t la preturi competitive atat in Cluj-Napoca sau oriunde in tara. Transport marfa, Transport Mobila, Mutari mobila, transport mobilier, electrice / electrocasnice, bagaje, diverse bunuri, colete, cutii, materiale de constructii, mutari locuinte > relocari sedii firme, transport canapele / coltare / paturi / frigidere / masini de spalat, debarasari locuinte / sedii, transport moloz (in sac). Dispunem si de personal manipulant la cererea dvs.
Efectuez de asemenea si transport international la preturi avantajoase.
Ofer seriozitate si promptitudine.
Preturile se stabilesc in functie de volumul de marfa transportata, timpul alocat transportului, distanta si disponibilitatea unei masini in zona.

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Transport Mobila Si Servicii De Mutari Cluj
  Transport Mobila Si Servicii De Mutari Cluj
  Transportatori - Cluj-Napoca (Cluj) - Martie 20, 2018 25.00 RON

  RAPID, SIMPLU, SIGUR Servicii profesionale de mutari, indiferent de greutate, valoare sau destinatie. Alegeti locatia de restul ne ocupam noi !!! Oferim servicii profesionale de mutări intern si extern, ambalare, demontarea şi montarea mobilei, manip...

 • Transport Mobila Si Servicii De Mutari Cluj
  Transport Mobila Si Servicii De Mutari Cluj
  Transportatori - Cluj-Napoca (Cluj) - Ianuarie 24, 2018 25.00 RON

  SERVICII PROFESIONALE DE MUTĂRI CLUJ NAPOCA Alegeti locatia de restul ne ocupam noi !!! Oferim servicii profesionale de mutări intern si extern, ambalare, demontarea şi montarea mobilei, manipulări, transport si amenajare la destinaţie. Marfa este as...

 • Transport Produse Ikea Bucuresti Cluj Napoca
  Transport Produse Ikea Bucuresti Cluj Napoca
  Transportatori - Cluj-Napoca (Cluj) - Ianuarie 24, 2018 13.00 RON

  MEGAMUTARI aduce IKEA la tine acasa, alege produsele preferate de pe Ikea.ro trimite-ne codurile lor la adresa comenzi@megamutari.ro si noi ti le aducem de la Bucuresti pentru un comision de doar 13%. Livrarea produselor se face in fiecare sambata!