12.00 RON transport moloz cluj cluj napoca

Data publicării: August 24, 2016
 • Locaţie: cluj napoca, Cluj, Romania

Debarasare mobila veche / mobilier si moloz Cluj
 
NAPOCA MUTARI ofera servicii complete de DEBARASARE a apartamentelor, garajelor, pivnitelor si curtilor, asigurand incarcarea si transportarea acestora la cele mai MICI preturi!
 
CURATENIE DUPA DEBARASARE!Din gama de servicii de curatenie oferite, face parte si serviciul de curatenie dupa mutare. Aceasta este absolut necesara pentru a lasa in urma un spatiu curat si igienizat!
Evacuarea mobilierului este perceputa ca o activitate stresanta, de aceea Napoca Mutari vine in ajutorul dumneavoastra cu debarasari in cel mai scurt timp si fara dureri de cap.
Costul serviciilor noastre este decent, debarasarea se face in concordanta cu dorintele dumneavoastra, iar masinile se aleg in functie de volumul mobilierului.
Pentru transportul al caror pret nu poate fi stabilit prin telefon, ne deplasam gratuit pentru oferta de pret.
Preturile oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informatiilor furnizate de client telephonic sau pe e-mail. Acestea nu se modifica decat daca apar schimbari in plus sau in minus la inventarul pe baza caruia s-a intocmit oferta initiala.
Clientii fideli beneficiaza de discounturi de minim 10% din valoarea totala a transportului, in functie de frecventa cu care apeleaza la serviciile noastre!
Debarasare moloz provenit din renovari locuinte si apartamente (deseuri, usile vechi care au fost inlocuite, caramizi , bucati de beton si boltari, debarasare deseuri lemnoase, soluri de linoleum, chiuveta, cada, dusumea si parchet bucati de b.c.a.).
Daca optati pentru serviciile de debarasare / evacuare mobila cu incarcare si descarcare, echipele de lucru se vor ocupa de aranjarea obiectelor in spatiul masinii.
Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!
Oferim servicii specializate de asamblare mobila
Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie.
Sediul in Cluj activitate nationala si internationala
 
Aveam sediul central in Cluj-Napoca insa avem o activitate atat in tara cat si internationala. Experienta ne recomanda pentru activitati cu locatii diverse.

Youtube video

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Transport mobila, marfa, transport pian, pianina, mutari oriunde, oricand.
  Transport mobila, marfa, transport pian, pianina, mutari oriunde, oricand.
  Transportatori - cluj napoca (Cluj) - August 17, 2016 50.00 RON

   Transport marfa, Transport Mobila, Mutari mobila, oriunde, oricand, la orice ora, cu autoutilitare 3. 5t la preturi mici. transport orice tip de marfa, transport mobilier, electrice, electrocasnice, mobila, Mutari, colete, cuti, , bagaje, saci, mate...

 • Transport marfa/mobila Cluj
  Transport marfa/mobila Cluj
  Transportatori - Cluj-Napoca (Cluj) - Iunie 8, 2016 Verifica cu vanzatorul

  Transport marfa/mobila local sau intern  cu autoutilitara cu prelata,sarcina utila 1.5 tone ,dimensiuni:4.00mL,2.09l;2.09H.Totodata suntem interesati de colaborari pe termen mediu/lung.Pentru informatii nu ezitati sa ne contactati.

 • Transport marfa, mobila, transport pianina, pian mutari mobila cluj, oriunde.
  Transport marfa, mobila, transport pianina, pian mutari mobila cluj, oriunde.
  Transportatori - cluj napoca (Cluj) - Aprilie 5, 2016 1.00 RON

  Transport marfa, transport mobila, mutari, oriunde, oricand, la orice ora, cu autoutilitara 3. 5t la preturi mici.  transport orice tip de marfa, transport mobilier, electrice, electrocasnice, mobila, Mutari, colete, cuti, , bagaje, haine, materiale ...